Køkken i engelsk stil

I den engelske stil forenes de to yderligheder: elegance og eksklusivitet på den ene side, og varme og hygge på den anden. Interiører i den engelske stil kendetegnes ved, at der bruges både meget moderne elementer, og elementer, der bærer præg af det traditionelle. Det er det rette valg for dem, der søger efter en mellemløsning mellem inspirationer såsom shabby chic stilen, hvor indretningen bugner af pynt el. vintage stilen, og den minimalistiske stil, som er karakteriseret ved sin enkelthed.

bordplader i træ

I indretning af køkkeninteriører kendetegnes den engelske stil hovedsagelig ved varme, lyse møbelfarver og masser af tilbehør, som passer perfekt til hele indregningen. Eftersom lyse farver giver indtryk af mere plads, er de det perfekte match til små værelser.

Farver
Køkkener i den engelske stil designes oftest i følgende farver: hvid, vanilje, creme, beige samt grøn og blå blandet med hvid. Dertil kommer én el. to mere dæmpede farver – bordeaux, flaskegrøn el. dybblå.

Møbler
Møbler, normalt udført i træ, er karakteriseret ved et utal udskæringer, pyntedetaljer og glas. Møbelbeslag er oftest traditionelt el. knopper, i begge tilfælde holdt i retro stilen.

Køkkentilbehør
Fliser med idylliske motiver, glas med hjemmelavede konserves stående på åbne hylder, tallerkner eksponeret i glasskabe, blomstervase udsmykket med rosemotiv el. et stort ur vil uden tvivl give køkkenet karakter.

En stor mængde udstyr og pyntegenstande med lyse møbler og vægge i baggrunden vil ikke virke tungt, hvis vi bestræber os på at holde detaljerne i én el. to farver. Når det gælder valg af hvidevarer kan vi enten beslutte os for retro stilen el. modeller i minimalistisk udgave.

Vægge og gulve
Gulvene skal være belagt m. træ el. keramiske fliser. Væggen over kogepladen el. gaskomfuret accentueres ofte yderligere ved hjælp af dekorationspilastre, dvs. flade vægpiller opsat ved væggen. Pyntelister i træ monteret ved loftet er også det perfekte match til køkkenet indrettet i den engelske stil.

Vi designer, udføre og montere dine drømme køkken i hele Danmark. Drømme køkken behøver ikke at koste dig en formue.

Tjek nødvendigvis vores pris her

Napisano w Uncategorized